Uskoro počinju Dani inženjera elektrotehnike u Puli

0

U Puli će se ove godine od 27. do 29.9 održati Dani inženjera elektrotehnike, najveće stručno okupljanje inženjera elektrotehnike u regiji koje organizira Hrvatska komora inženjera elektrotehnike,u cilju promicanja struke i stručnog usavršavanja svojih članova.

Ove godine na redu su 11. Dani inženjera elektrotehnike koji će se, po treći put za redom, održati u Puli,u hotelu „Park Plaza Histria“. Skupu će nazočiti približno 400 sudionika: članova HKIE, predavača i gostiju. Pokrovitelji skupa su i ove godine predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, sva četiri hrvatska elektrotehnička fakulteta iz Zagreba, Osijeka, Splita i Rijeke te Grad Pula i  Istarska županija.

Stručna izlaganja obuhvatiti će mnoge teme značajne za rad inženjera elektrotehnike, kako projektanata i nadzornih inženjera, tako i inženjera voditelja građenja i voditelja radova. Posebno će biti interesantno čuti najaktualnija razmišljanja o energetskoj strategiji Republike Hrvatske te najnovije svjetske trendove u proizvodnji, prijenosu, distribuciji i skladištenju električne energije.

Također, skupu će biti nazočni brojni proizvođači i distributeri elektrotehničke opreme,koju će izložiti na info štandovima. Otvorenje će se održati u četvrtak u 10 sati.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa