Poigrajte se robotom u pulskom City Mallu!

0

Svim zainteresiranim klincima i njihovim roditeljima koje zanima robotika i nove tehnologije zvučat će primamljivo da Tele2 ovog vikenda 23. rujna, od 10 do 18 sati, u City Mallu u Puli organizira igru, druženje i testiranje Mi Robota. Kroz radionice na testnom poligonu bit će omogućeno isprobavanje funkcionalnosti ovog svjetskog hita kojeg u Hrvatsku premijerno dovodi Tele2. Roditeljima će biti demonstrirani pozitivni aspekti igre s Mi Robotom, modularnom igračkom koja se može složiti u obliku robota, letjelice ili dinosaura i koja će zasigurno spojiti i zabaviti cijelu obitelj.

Robotom se upravlja koristeći besplatnu aplikaciju Mi Robot Builder koja je dostupna za Android i iOS mobilne uređaje. Upravljati robotom je moguće na više načina, a poseban dio aplikacije posvećen je jednostavnom programiranju robota da izvodi različite radnje, od kretanja do puštanja zvučnih efekata. Namijenjen je za dobni uzrast od 10 i više godina, a za sastavljanje pojedinog oblika, od 978 dijelova koliko ih dolazi u setu, uz upute je potrebno nekoliko sati.

Zahvaljujući Tele2, uz tarifu Ekipna i Bezbroj GB Mi Robot dostupan je u paketu s Huawei Y7 Prime 2018 po cijeni od 70 kn mjesečno, sa Samsung Galaxy J6 za 100 kn mjesečno, a s Huawei P20 lite cijena je 110 kn mjesečno.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa