Osnovan Klub mladih IDS-a Medulin, evo tko je predsjednik

2
Marko Todorović
Marko Todorović

Klub mladih IDS-a 20. rujna 2018. godine osnovao je podružnicu Medulin. Na osnivačkoj skupštini Kluba mladih IDS-a Medulin održanoj u Vinkuranu, za predsjednika podružnice jednoglasno je izabran Marko Todorović, dok su za članice i članove predsjedništva izabrani Aleksandra Milinović, Annamaria Dobrovac, Ivan Rnjak i Dorijan Klimić.

Novoizabrani predsjednik Kluba mladih IDS-a Medulin Marko Todorović zahvalio se na iskazanom povjerenju te čestitao novoizabranim članicama i članovima predsjedništva naglasivši važnost uključivanja mladih u rad podružnice.

- Približavanje politike IDS-a mladima bit će jedan od prioriteta u radu ovog predsjedništva, ali i kontinuirano kreiranje politika za mlade na području Općine Medulin. Glavni prioriteti  zasigurno će biti širenje članstva, povećanje vidljivosti organizacije u javnosti te rad na educiranju postojećih i novih članova, kazao je Todorović.

Predsjednik KM IDS-a Marin Lerotić čestitao je svim izabranim članicama i članovima te  izrazio zadovoljstvo povodom osnivanja podružnice KM IDS-a Medulin, ali i brojem mladih ljudi koje već na startu okupljaju. Naglasio je važnost širenja i osnivanja podružnica Kluba mladih IDS-a.

- Mladi su nosioci razvoja te oni čine sadašnjost i budućnost u sredinama u kojima živimo. Siguran sam da će Marko zajedno sa svojim timom približiti mladima u Medulinu politiku i vrijednosti IDS-a, zaključio je Lerotić.

Predsjednik Općinske podružnice IDS-a Medulin Marko Zlatić i tajnik ZP IDS-a Puljštine Ivan Glušac istaknuli su kako su mladi najveća snaga ove stranke te kako je njihova dužnost pružiti im svu potporu u njihovom razvoju.

Na osnivačkoj skupštini prisustvovala je i potpredsjednica KM IDS-a Sara Bužleta, tajnik Zajednice podružnica Puljštine KM IDS-a Kristijan Pletikos te tajnica KM IDS-a Pula Ivona Peruško.

Predsjedništvo KM-a Medulin

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa