Manekenke u Rovinju padale na štiklama?

0
Sa foto sessiona u Rovinju (foto: Instagram)
Sa foto sessiona u Rovinju (foto: Instagram)

Poznati domaći dizajnerski dvojac ELFS predstavio je novu jesensku kolekciju foto sessionom u Rovinju. Tom prilikom doveli su desetak manekenki koje su s velikom dozom elegancije nosile nove kreacije dvojca Aleksandera Šekuljice i Ivana Tandarića no u oči upada jedan detalj. Na većini fotografija koje su objavili mediji manekenke su 'odsječene' od koljena prema dolje. Može se to vidjeti ovdje, ovdje i ovdje.

Naime, poznato je da su ulice starih istarskih gradova 'smrt' za štikle, budući da su njihovi brojni usponi i uski prolazi popločani kamenim pločama između kojih su sitni prorezi, idealni za razbijanje ženskih štikli. Događa se da se neupućene dame doma vrate s 'jednom nogom nižom', a one koje rade u kakvoj ustanovi u tim sredinama nerijetko dolaze na posao u običnim cipelama pa se na radnom mjestu preobuvaju.

Na društvenim mrežama može se naći fotografija na kojoj se vidi da su manekenke u Rovinju doista nosile štikle, no sigurno im nije bilo lako. Jesu li fotografije odsječene jer su autori htjeli promovirati odjeću, a ne obuću, ili su im se zbog možebitnih neugodnosti visoke pete zamrazile za cijeli život, možemo samo nagađati.

Zanimljivo da je Večernji list uz tekst o sessionu u Rovinju objavio video pod nazivom Top 10 najgorih padova na modnim pistama.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa