Pogledajte slobodna radna mjesta koja je MojPosao izdvojio za Istru!

0

Ako ne tražiš samo posao, nego i šansu za razvoj i izgradnju karijere, pogledaj oglas modnog brenda H&M. Riječ je o poziciji prodajnog savjetnika, na puno radno vrijeme, a lokacija rada je Pula. Dodatne informacije možeš pronaći u oglasu za posao.

Leggiero bar u Puli zapošljava konobare na određeno i stalno. Očekuje vas dva slobodna dana u tjednu, početna neto plaća u iznosu od 4.250 kuna, dodatno plaćen rad noću, nedjeljom i blagdanima te sezonski dodatak na plaću. Svoju prijavu možete poslati do 29.8 putem oglasa na MojPosao portalu.

Tvrtka Cenosco u potrazi je za Web Application Developerima sa izraženim analitičkim sposobnostima. Natječaj je aktivan do 9. rujna na stranicama portala MojPosao, ili jednostavno klikni ovdje.

Raiffeisenbank vas poziva na prijavu za posao osobnog bankara, traži se više izvršitelja. Na ovom radnom mjestu radit ćete kao prvi kontakt prema našim klijentima kada oni dođu u poslovnicu. Bit ćete zaduženi za komunikaciju s njima i pružanje traženih bankarskih usluga.

C.M.G.C. ima otvoren natječaj za Account Directora, u Puli i Zagrebu. Posao obuhvaća strateško planiranje, savjetovanje, pregovaranje i održavanje odnosa s klijentima. Od kandidata se očekuju i poslovna putovanja pa ako ste spremni na korak više u karijeri, svakako pošaljite svoj CV do 27. kolovoza. 

Ako među navedenim pozicijama i poslodavcima niste pronašli priliku za (novi) posao, pogledajte ostatak ponude na www.moj-posao.net

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa