Pogledajte novu ponudu poslova u Istri!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Tvrtka iz Buzeta traži radnika u proizvodnji. Novog zaposlenika očekuju plaćeni putni troškovi, rad u dvije smjene (vikendi slobodni) i minimalna plaća od 3.750 kuna neto. Više o poslu možete saznati u oglasu koji je aktivan do 29. lipnja.

Na području Krka i Baške otvorene su natječaji za posao zaštitara. U pitanju je radni odnos na neodređeno vrijeme za koji ćete biti plaćeni 6.500 kuna neto. Također imate osiguran smještaj i prijevoz do posla. Svoju prijavu možete poslati putem linka u oglasu.

Ako ste kuhar i tražite posao, provjerite oglas restorana Johnson. Radno vrijeme je isključivo u jednoj smjeni, od 10 do 17 sati i od 16 do 23 sata, dok možete očekivati i do 8.000 kuna neto primanja.

Navela je vodeće regionalno poduzeće u prodaji brodskih dizel motora i opreme za rekreativno i radno tržište te je upravo u potrazi za voditeljem tehničke podrške. Detalje o radnom mjestu i nužnim kvalifikacijama možete pronaći u oglasu na MojPosao portalu.

UTP – Uljanik tehnički plinovi traže operatera postrojenja s minimalno godinom dana iskustva. Oglas je aktivan do 30. lipnja na MojPosao portalu.

Preostalu ponudu poslova za Istarsku županiju možete pogledati klikom na portal, očekuje vas više od 400 aktivnih oglasa. Sretno u potrazi za poslom!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa