Sezonsko zapošljavanje porečkih učenika i studenata

0
Gradska uprava Poreča
Gradska uprava Poreča

Centar za mlade Poreč i ove godine pokreće volontersku aktivnost „Sezonsko zapošljavanje mladih“, koja se provodi s ciljem kreiranja politike sezonskog zapošljavanja učenika srednjih škola Poreča te studenata s područja Poreča.  Projekt je to koji je Grad Poreč započeo još 2010. godine u suradnji s Fondom Zdravi grad, dok je ova uspješna aktivnost od 2014. proširena i na porečke studente.

Posredovanjem između poslodavaca i učenika studenata, mladima se osigurava partnerski odnos s poslodavcima, potpomaže bolji protok informacija o sezonskim poslovima koji se u Poreču nude te razvija sustav kojim će se regulirati status sezonski zaposlenih učenika i studenata.

Kako bi se pomoglo mladima Poreča te posredovalo i doprinijelo informiranosti mladih o poslovima koji se ljeti nude, Centar za mlade Poreč objavljuje obrasce koji su namijenjeni učenicima srednjih škola i studentima Poreča koji su zainteresirani za sezonski rad, neovisno o tome imaju li interes za točno određenu vrstu posla ili su spremni raditi bilo kakav posao.

Učenici i studenti svoje ponude poslodavcima mogu uputiti isključivo putem obrasca koji se nalaze na web stranicama Grada Poreča i Facebook stranici Centra za mlade Poreč. Ispunjene obrasce potrebno je poslati na e-mail adresu: sezonsko.zaposljavanje@porec.hr. Ovim putem Grad poziva i poslodavce koji traže učenike i studente za posao u ljetnoj sezoni da svoje ponude poslova pošalju na gore naveden e-mail.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa