Medulin: Svi uzorci ovogodišnje Ulike vrlo dobre kvalitete

0

Ove će se subote 21. travnja održati 13. po redu Međunarodna manifestacija maslinara i uljara ekstra djevičanskog maslinovog ulja ULIKA 2018 u hotelu Park Plaza Medulin s početkom u 17 sati.

Manifestaciju su u vijećnici Općine Medulin najavili načelnik Općine Medulin Goran Buić, predsjednik udruge Ulika Mario Crnobori, maslinari Željko Grgorinić, Mario Černjul, Davor Zanini i Ratko Erlić. Načelnik Goran Buić tom je prigodom istaknuo da je udruzi ova manifestacija već 13. po redu, a svake godine okuplja još veći broj sudionika. Predsjednik udruge Ulika Mario Crnobori predstavio je program manifestacije te istaknuo da su u svjetskom vodiču ekstra djevičanskih maslinovih ulja FLOS OLEI ušla čak četiri članova udruge Ulika sa svojim maslinovim uljima, a to su Željko Grgorinić, Davor Zanini, Mario Crnobori i Silvano Tanger.

Svi uzorci koji su pristigli na analizu za manifestaciju ULIKA 2018 vrlo su dobre kvalitete te organizatori pozivaju sve da ime se pridruže u subotu gdje će imati priliku pogledati pokaznu rezidbu maslina, poslušati aktualnosti u maslinarstvu te sudjelovati na svečanoj dodjeli nagrada. (Foto: Mario Rosanda)

PROGRAM:
17.00 – Otvorenje manifestacije/Prigodni program: Serđo Valić
17.30 – Pokazna rezidba maslina, demonstrira Edi Družetić, dipl. ing. agr.
18.00 – Aktualnosti u maslinarstvu – Edi Družetić, dipl. ing. agr.
19.00 – Osvrt na ovogodišnji panel – predstavnik „Olea“ Zadar
20.00 – Svečana dodjela priznanja i nagrada “Ulika 2018.”
20.30 – Svečana zajednička večera uz nastup Magnolije, Vesne Nežić Ružić i Serđa Valića.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa