Tražite posao? Više od 4.800 oglasa čeka Vašu prijavu!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Kaufland za svoju poslovnicu u Poreču zapošljava više radnika u prodaji. Zadaci uključuju zaprimanje i pripremanje robe za prodaju, posluživanje i savjetovanje kupaca, održavanje točnog stanja zaliha u skladištu te rad u skladu za zadanim procesima. Karijeru u Kaflandu svaki zaposlenik započinje strukturiranim uhodavanjem, a uz razvojne mogućnosti možete očekivati motivirajuću i kolegijalnu radnu atmosferu. Prijavite se na oglas do 21. ožujka.

IVEN-Design je tvrtka iznad koje stoji višegodišnji rad, znanje i iskustvo u izgradnji postrojenja i procesnoj tehnologiji prehrambene industrije. Trenutno zapošljavaju bravara-cjevara/zavarivača za montažu industrijskih postrojenja u prehrambenoj industriji. Riječ je o terenskom radu u inozemstvu (poslodavac osigurava prijevoz i smještaj). Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 16. ožujka.

Tvrtka Campo Marzio osnovana je 2003. te od tada uspješno i stabilno posluje u gradu Puli. U sklopu tvrtke uspješno posluju četiri ugostiteljska obrta, a poslodavac zbog otvaranja novog restorana u pješačkoj zoni u srcu Pule poziva sve zainteresirane da postanu dio tima na poziciji voditelja restorana. Sve dodatne informacije i pogodnosti koje nosi ovo radno mjesto pročitajte u oglasu objavljenom na MojPosao.

Tvrtka KEDO zapošljava više skladištara za rad u Zagrebu i Puli. Idealni kandidati ispunjavaju sljedeće uvjete: KV/VKV/SSS, vozačka dozvola B kategorije, spremnost za obavljanje težeg fizičkog posla. Prednost imaju kandidati osposobljeni za rad na viličaru. Na oglas se možete prijaviti do 13. ožujka.

TELE2 zapošljava prodajnog savjetnika za rad u poslovnici u Puli. Idealan kandidat je dinamična osoba usmjerena rezultatima, s iskustvom na istom ili sličnom poslu, komunikativna, prokativna, pedantna i fleskibilna. Ako se prepoznajte u opisu, pošaljite prijavu najkasnije do 13. ožujka.
 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa