Sv. Lovreč: Na uskoj cesti pretjecao kombi pa izazvao trostruki sudar

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila 5. rujna oko 14,30 sati na području Poreča jedna je osoba teže ozlijeđena. Nesreća se dogodila kad je 56-godišnjak s područja Sv. Lovreča upravljao automobilom Ford, srpskih nacionalnih oznaka kolnikom nerazvrstane ceste iz smjera mjesta Marasi prema Stranićima.

U lijevom zavoju 56-godišnjak je započeo pretjecati kombi Mercedes, zagrebačkih talica kojim je upravljao 32-godišnjak iz Zagreba iako prometna traka kojom je išao pretjecati nije bila slobodna  pri čemu je bočnim dijelom automobila udario u kombi koji se kretao ispred njega. Kombi je potom sletio s ceste i prevrnuo na bočnu stranu, dok je Ford udario u prednji dio automobila VW , pulskih tablica, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 58-godišnjak s područja Poreča.

U nesreći je vozač Forda teže ozlijeđen, te je zadržan na liječenju u OB Pula. Protiv njega je Prekršajnom sudu u Poreču podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa