Obračun u HNS-u:

Šukeru poručili: Ti putuj, a posao će odrađivati Ivan Herak

0
Ivan Herak (foto: Facebook)
Ivan Herak (foto: Facebook)

Iz pouzdanih izvora iz HNS-a Sportske novosti saznaju: podrhtavao je neboder Hiltona. Svađe, sukobi i lomovi u HNS-u nisu mogli ostati ispod tepiha, informacije su procurile i do novinara. Davor Šuker vratio se u Hrvatsku nakon podužeg odmora i shvatio da je, de facto, razvlašten, pišu Sportske novosti.

Iako je 22. prosinca dobio još jedan predsjednički mandat, Izvršni je odbor Saveza krajem siječnja, bez Šukera, usvojio novi Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji, u kojem su trojica ključnih operativaca - Damir Vrbanović, Marijan Kustić i Ivan Herak - podijelila najvažnije ingerencije, donose Sportske.

- Taj pravilnik je takav kakav je. On je donesen, ovlasti su podijeljene i sada je na svima nama da se toga držimo. Ja nisam u sukobu ni sa kime, a ako je netko u sukobu, onda je u sukobu s pravilnikom", kazao je za naš portal 22. veljače Ivan Herak, dodavši da se po njegovu mišljenju, ništa bitno nije dogodilo.

Sportske pišu i da su do novinara doprle glasine da se Herak potukao sa Šukerom, no Herak je te glasine odlučno demantirao. "Nikada se u životu ni s kim nisam potukao, tako ni sa Šukerom, spreman sam se zakleti u ono što mi je najsvetije", rekao je Herak za Sportske.

Herak priprema kampanju s ciljem da se što bolje naplati plasman Vatrenih na svjetsko prvenstvo i potpišu novi sponzorski ugovori. Šuker navodno ne može prihvatiti da to više nije isključivo njegova ingerencija. Izvori iz HNS-a kažu da je na sastanku u Savezu iz Šukera sukljao bijes, da je udarao šakom po stolu, izlazio i vraćao se; spoznao je da to nije HNS kakav je on vodio od 2012. godine, da su mu poslali poruku ti putuj, šeći se, a Vrbanović, Kustić i Herak odrađivat će posao, pišu Sportske. Više pročitajte u tiskanom izdanju Sportskih novosti od 22. veljače.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa