Sanja Radolović nova predsjednica pulskog SDP-a

0
Sanja Radolović i Igor Belas
Sanja Radolović i Igor Belas

U prostorijama gradske organizacije u Puli, 25. studenog 2017. SDP Pule održao je svoju VII. Izbornu konvenciju na kojoj je izabrano novo rukovodstvo i donesen program rada za naredne četiri godine. Konvenciju je otvorio Danijel Ferić, predsjednik GO SDP Pule u prethodnom četverogodišnjem mandatu. Ferić se zahvalio svim članovima na dosadašnjem povjerenju i podršci u aktivnostima djelovanja gradske organizacije te je poželio puno uspjeha u daljnjem radu novoizabranom rukovodstvu, a konvencija je jednoglasno podržala njegovo izvješće o radu.

Konvenciji su se obratili i Peđa Grbin, potpredsjednik SDPH i saborski zastupnik SDP-a te Vili Bassanese, predsjednik ŽO SDP-a Istarske županije. Grbin se zahvalio dosadašnjem predsjedniku Danijelu Feriću na uloženom vremenu i zalaganju za razvoj gradske organizacije čime je SDP Pule postao prepoznatljiva politička opcija u gradu Puli. Vili Bassanese je pohvalio suradnju GO SDP Pule i ŽO SDP-a Istarske županije kako u unutarstranačkom djelovanju tako i kroz kreiranje politika u Klubu vijećnika u Županijskoj skupštini.

Nakon pozdravne riječi gostiju uslijedio je izbor predsjednika i članova organa gradske organizacije SDP Pula. Za predsjednicu SDP Pule u narednom četverogodišnjem mandatu izabrana je dr. sc. Sanja Radolović, dosadašnja tajnica gradske organizacije. Potpredsjednik pulskog SDP-a je Igor Belas. Uz njega su kao članovi predsjedništva izabrani: Muidža Stevan, Siljan Boris, Grbin Peđa, Malić Željka i Marić Drago.

U Gradski odbor izabrani su sljedeći članovi: Ferić Danijel, Mikač – Bogunović Milena, Mikač Milorad, Rojnić Nino, Popović Romina, Kavčić Nikola, Bile Sergio, Rušiti Amir, Kolarić Kristina, Buršić Alen, Sangaleti Lovro, Gal Silvana, Quarantotto Ervino, Gabrić Danijel, Percan Marino i Tomašević Zvonimir.

Novoizabrana predsjednica Sanja Radolović zahvalila se članovima gradske organizacije na ukazanom povjerenju istaknuvši kako se realizacija ciljeva gradske organizacije planira ostvariti kroz programska usmjerenja u organizacijskom, političkom i komunikacijskom dijelu i kako je nemoguće očekivati povjerenje građana na izborima bez kvalitetnog rada unutar stranke. Cilj političkog djelovanja SDP-a ne treba biti samo posvećenost preuzimanju vlasti nego vođenje prepoznatljive, socijaldemokratske, razvojne politike koja će štititi interese grada i njegovih građana, voditi računa o razvoju Pule te pružati viziju njegove bolje i prosperitetnije budućnosti. GO SDP-u Pule, sukladno statutarnim obvezama još predstoji izbor tajnika gradske organizaciji na prvoj sjednici Gradskog odbora, čime će se ujedno i završiti izborni proces u gradskoj organizaciji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa