Konačno poznat ključni detalj nesreće Tonyja Cetinskog!

0
Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

Istraga oko smrti 62-godišnjeg Ibrahima Kevljanina zvanog Braco na kojeg je Mercedesom u petak 3. studenog oko 14 sati u rovinjskoj Pustoj ulici naletio poznati pjevač Tony Cetinski, i dalje je obavijena velom tajne, piše Jutarnji list. Na brojne upite novinara pulsko tužiteljstvo reagiralo je priopćenjem u kojem je samo podsjetilo da su izvidi, a koji se po njihovu nalogu i dalje provode, tajni.

No, kako doznaje Jutarnji, obdukcijom, očevidom i vještačenjima definitivno je ustanovljeno da je Kevljanin ležao na kolniku u trenutku kad ga je Cetinski udario Mercedesom, a lijevim prednjim kotačem prešao mu je preko nadlaktice jedne ruke te prouzročio još neke podljeve koji, navodno, sami po sebi nisu bili smrtonosni. Prema neslužbenim informacijama, u MUP-ovu Centru "Ivan Vučetić" u ponedjeljak su trebala biti završena neka toksikološka vještačenja i dostavljena tužiteljstvu, piše Jutarnji.

Nakon nesreće koja je izazvala veliki interes medija i javnosti, policija je čak zatražila i provjeru je li u trenutku nesreće Cetinski razgovarao i eventualno pisao SMS poruke odnosno sve relevantne podatke o prometu njegova mobitela koji bi policiji mogli biti od koristi u istrazi. Provjereni su i svi podaci je li unazad pet godina bilo pritužbi građana na ponašanje vozača u ulici u kojoj se dogodila nesreća, a izlistan je i "prometni dosje" vozača. Mercedes kojim je Cetinski pregazio 62-godišnjaka još je u krugu policije. Ibrahim Kevljanin na kojeg je naletio Cetinski pokopan je 9. studenog na rovinjskom groblju, donosi Jutarnji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa