Grad Poreč organizira informativni dan za poljoprivrednike

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

U sklopu besplatnih edukacija i drugih aktivnosti, koje se od otvaranja Poduzetničkog inkubatora Poreč u Žbandaju otvorenja u 2015. godini redovito održavaju, Grad Poreč organizira informativni dan za poljoprivrednike, koji će se održati u petak, 17. studenog 2017. s početkom u 17 sati, na adresi Žbandaj 34a.

Informativni dan je namijenjen poljoprivrednicima i drugim zainteresiranim osobama koje žele na jednom mjestu dobiti informacije o nizu mogućnosti i potpora poljoprivredi, koje nude razne institucije i fondovi. Prisutnima će se predstaviti sljedeće teme: Lokalna akcijska grupa „Središnja Istra“ (LAG) – „Mogućnosti razvoja poljoprivrednih gospodarstava putem Lokalne razvojne strategije LAG- Središnja Istra“ , te će predstaviti mjere koje se planiraju u 2017/2018 i proceduru istih.

Institut za poljoprivredu i turizam predstavit će se projektom „Potpora istarskim poljoprivrednicima kroz projekt Domaća web tržnica“. Parentium Konzalting d.o.o. održatče slijedeće izlaganje: „Predstavljanje mogućnosti povlačenja sredstava iz Mjera programa Ruralnog razvoja i nacionalnih Programa RH namijenjenih proizvodnji i preradi poljoprivrednih proizvoda“.

Informativni dan besplatan je za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika. Mole se zainteresirani da prijavu izvrše na broj telefona 052/634-304 ili 052/451-198, ili da ispunjeni prijavni obrazac koji je dostupan na www.porec.hr  pošalju na e-mail: anita.prgomet@porec.hr  do popunjena broja sudionika odnosno najkasnije do četvrtka, 16. studenog 2017. Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem navedenog kontakt broja i e-mail adrese.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa