Tražite novi ili bolji posao? Evo što se nudi u Istri!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Cenosco Croatia zapošljava osobu na poziciji Interaction/Web Designera. Rok prijave je 22. studeni, a sve detalje možete pronaći u oglasu na MojPosao.

Želite biti dio međunarodnog tima koji ima priliku raditi u tehnološki naprednom okruženju i svakodnevno učiti na poslu? BAT & TDR nastavlja ulagati u daljnji rast i razvoj tvornice u Kanfanaru u Istri te je u potrazi za izvrsnim kandidatima za radno mjesto samostalnog referenta u financijama. Rok prijave: 16. studeni.

I.T. ZEUS zapošljava burek majstora/pekara. Početak rada je odmah, a plaća je 11.000 kn neto! Poslodavac za sve koji nisu iz Pule nudi smještaj, pa se prijavite na oglas što prije.

PAB Akrapović je tvrtka koja se bavi proizvodnjom zaštitnih kaciga i osobne zaštitne opreme. Zbog proširenja opsega posla zapošljavaju konstruktora/inženjera u razvoju. Što poslodavac očekuje od kandidata, provjerite u oglasu.

ROCKWOOL Adriatic zapošljava radnika u održavanju – mehaničara. Nudi vam se izazovna pozicija u rastućoj međunarodnoj tvrtki, pa svakako provjerite uvjete. Na oglas se možete prijaviti do 13. studenog.

 

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa