Nakon prekida s Jele, Hauser se 'zanio' s fatalnom brinetom

0
Foto: Instagram/24sata
Foto: Instagram/24sata

Stjepan Hauser (31), koji je nedavno imao svoj solo koncert, zasvirao je s pijanisticom Lolom Astanovom (32). Lola, koja sada živi u SAD-u, poznata je po svojim seksi odjevnim kombinacijama u kojima nastupa. Glazbenica često zasvira u uskoj i kratkoj haljinici te visokim štiklama. Velika je ljubiteljica mode, a često se pojavljivala u modnim časopisima poput Voguea, Haute Living i Quest, piše 24sata.

Lola se pojavila u dokumentarcu 1998. koji  je govorio o naprednoj i talentiranoj djeci. Pijanistica je prvi put nastupala kada joj je bilo osam godina. - Nađite si sobu - komentirali su Lolini pratitelji na Instagramu koji smatraju da se par previše 'zanio' prilikom izvedbe skladbe, a Stjepanovi su izvedbu nazvali 'akustičnim seksom', piše 24sata.

- Prvi put sviramo zajedno, pa obećajem da ćemo sljedeći put svirati s 'više emocija' - napisala je pijanistica. Hauser se suradnjom također pohvalio na društvenoj mreži. - Čelo i piano tako se dobro stapaju, pogotovo ako sviraju glazbu iz 'La La Landa' - kaže Hauser. Glazbenik je svoju vezu, okrunjenu zarukama, s Jelenom Rozgom (40) prekinuo prije mjesec dana, donosi 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa