Slobodna radna mjesta: Zapošljavaju Valamar, Tisakmedia, Aminess

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Tisakmedia zapošljava prodavače u Dubrovniku, Puli, Rovinju, Zagrebu i Velikoj Gorici. Uvjeti su SSS, dobro poznavanje rada na računalu, dobro poznavanje tržišta knjiga, glazbe, filma, PC igrica i igraćih konzola. Iskustvo rada na PC blagajni je poželjno. Provjerite detalje na MojPosao i prijavite se putem linka za prijavu ili na adresu naznačenu u oglasu.

Valamar zapošljava osobu na poziciji Perfect Experience Creator suradnik. Riječ je o promociji i prodaji turističkih atrakcija, izleta, događaja, suvenira. Posao uključuje i upravljanje aktivnostima info punkta Perfect Experience Creatora kao i pružanje potrebnih informacija gostima. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 17. kolovoza.

Aminess vam nudi priliku zaposlenja u hotelima u Novigradu, Istri te na Orebiću u hotelima sa 4 zvjezdice. Traži se kuhinjski radnik, sa ili bez iskusva. Poslodavac nudi smještaj i dva obroka dnevno. Prijavite se na oglas do 12. kolovoza.

Europa92 zbog povećanja opsega posla zapošljava pouzdane i odgovorne osobe s razvijenim komunikacijskim i prodajnim vještinama za obavljanje posla voditelja poslovnice u Zagrebu, Bjelovaru, Puli, Rijeci, Splitu i Zadru. Potrebno je iskustvo u prodaji i u upravljanju timovima te visoko razvijene prodajne i komunikacijske vještine. Na oglas se možete prijaviti do 24. kolovoza.

Labirint je softverska tvrka, dio nizozemske kompanije Cenosco BV, koja radi sa zanimljivim klijentima iz područja inženjerstva. Za svoj ured u Puli zapošljavaju kandidata za radno mjesto Application Developer. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 25. kolovoza.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa