uoči eurosonga

Lasagna prošetao tirkiznim tepihom u Malmöu

0
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Sudionici ovogodišnjeg Eurosonga prošetali su tirkiznim tepihom u švedskom Malmöu. Riječ je, naime, o službenoj ceremoniji otvaranja Eurosonga koju svake godine ne propuštaju ni stotine najvjernijih obožavatelja ovog glazbenog natjecanja. Na njemu se pojavio i naš predstavnik Baby Lasagna.

 

Ulice Malmöa prepune su policije, a jake snage strateški su raspoređene i na tirkiznom tepihu. Kako doznajemo od lokalnih novinara, uz policiju iz Malmöa, na red i sigurnost tijekom eurovizijskog tjedna paze i policajci iz Danske, Islanda te Stockholma.

Eurosong će se održati u utorak, četvrtak i finalno u subotu, kada će najbolji od žirija i publike tražiti glasove za pobjedu, ali i domaćinstvo ove velike manifestacije dogodine. 

Lasagna nastupa u utorak kao polufinalist. Premda je prolaz očekivan jer je Lasagnin "Rim Tim Tagi Dim" izuzetno popularan, ništa se ne prepušta slučaju. Novinari Jutarnjeg su ga sreli ispred dvorane, a on im je vidno umoran poručio:

"Ja sam spreman! Odradili smo sve probe dosad, organizatori su uvažili neke naše sitnije primjedbe vezane uz koreografiju i pirotehniku. Sutra popodne je posljednja generalna proba, a onda, u utorak, polufinale", rekao je.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa