Vodnjansko ljeto ide dalje: Nastupaju Marko Škugor i klapa Sebenico

0
Marko Škugor (foto: YouTube)
Marko Škugor (foto: YouTube)

Ovaj tjedan u sklopu Vodnjanskog ljeta očekuju vas novi naslovi u sklopu dječjeg ljetnog kina, klapski koncert, literarna, ribarska  i plesne večeri te novi koncert u sklopu #enjoyperoj! U sklopu revije dječjih animiranih filmova ovaj tjedan pogledajte zgode i nezgode poznatog avanturiste Robinsona Crusoa na napuštenom otoku! Film je prikazan u Peroju 10. srpnja, a možete ga pogledati u Vodnjanu 12. srpnja s početkom u 21 sat.

Ljetne večeri u Barbarigi otvara KUD Vodnjan svojim folklornim nastupom 12. srpnja s početkom u 21 sat. Koncertne večeri u sklopu manifestacije #enjoyperoj idu dalje! Ovog četvrtka 13. srpnja na plaži Martulina u Peroju za vas nastupa Magazzino Commerciale, grupa koja svoj repertoar bazira na mnogo glazbenih stilova (pop, funky, soul, rock, disco, dance) i hitova od 1970-ih godina pa sve do danas. Vrhunska zabava uz puno plesa je zagarantirana!

U nešto drugačijem tonu zabaviti ćete se u Vodnjanu na glavnom trgu ovaj petak 14. srpnja s početkom u 21 sat, kada za vas pjevaju ovogodišnji pobjednik Splitskog festivala Marko Škugor i šibenska klapa Sebenico. Ovu subotu 15. srpnja u Zajednici Talijana Vodnjan s početkom u 21 sat održava se tradicionalno druženje „A Palazzo Bradamante“. Zajednica Talijana Galižana, također s početkom u 21 sat, organizira Disco night, dok se isti dan u Perojskoj uvali Portić održava prva Ribarska večer u kojoj možete uživati uz Duo Neveru i razne morske delicije po promotivnim cijenama. Ugodite vašim osjetilima i uživajte u domaćoj morskoj trpezi: srdelama, pedočima i brancinima, zaplešite i uživajte u ljetnoj toploj večeri uz mirise mora!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa