U nesreći kod Vrsara ozlijeđeno šest osoba, ne zna se tko je vozio

0

Oko 22.20 sati 10. srpnja na kolniku državne ceste D75 Funtana - Vrsar dogodila se prometa nesreća u kojoj je šest osoba ozlijeđeno. Nesreća se dogodila kada je zasad neutvrđeni vozač upravljao automobilom Mercedes, austrijske nacionalne oznake  iz smjera Vrsara u smjeru Funtane. Vozač je na ulazu u Vrsar, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom prešao na suprotnu stranu kolnika te se frontalno sudario s automobilom Hyundai, pulske registarske oznake  kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnjak.

Od siline udara, Hyundai je udario u zaštitnu ogradu. U nesreći su ozlijeđeni putnici iz Mercedesa, 67-godišnji austrijski državljanin i 67-godišnja austrijska državljanka te vozač Hundayia i njegovo troje putnika, dvojica 24-godišnjaka i  22-godišnjakinja te su prevezeni u OB Pula.

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti nastanka prometne nesreće kao i utvrđivanja osobe koja je u trenutku nesreće upravljala Mercedesom. Za vrijeme obavljanja očevida državna cesta D75 bila je zatvorena od 22.30 do 3 sata te se sav promet odvijao preko naselja Mugeba, Fuškulin-Flengi.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa