Slobodna radna mjesta: Traže se mesari, kućni majstori, prodavači...

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

AFM d.o.o. je domaća tvrtka čija je osnovna djelatnost pružanje usluga iz domene facility managementa, energy managementa i management konzaltinga uz primjenu visokih standarda poslovne etike. U potrazi su za djelatnicima za radno mjesto kućnog majstora – tehničara u hotelu ili kampu. Potrebno je iskustvo na sličnim poslovima, zvanje električara/strojarskog tehničara, poznavanje elektroinstalacija i automatskih sustava na objektu. Ostale uvjete provjerite na MojPosao i pošaljite prijavu do 9. srpnja.

Jadran Galenski Laboratorij je farmaceutska tvrtka čiji je zajednički cilj razvijati timsku kulturu okrenutu partnerima, klijentima i izvrsnim rezultatima. Trenutno zapošljavaju stručnog suradnika u promociji. Poslodavac očekuje VSS ili magisterij iz područja farmacije, medicine, dentalne ili veterinarske medicine, a poželjno je iskustvo na sličnim poslovima. Prijavu možete poslati do 13. srpnja.

SPAR Hrvatska za svoje trgovine u Zagrebu, Rijeci, Opatiji, Poreču, Puli, Splitu, Zadru, Bibinju i Selcu traži prodavače/blagajnike. Poželjno je radno iskustvo u trgovini, SSS trgovačkog ili sličnog smjera te poznavanje rada na računalu. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 16. kolovoza.

Valipile je među vodećim hrvatskim peradarskim tvrtkama koja već više od 20 godina pruža iznimnu kvalitetu i konkurentnu cijenu. Zapošljavaju 15 izvršitelja na radnom mjestu djelatnika u mesnoj industriji – pakirnica, prerada i klaonica (Sveti Petar u šumi i Pazin). Poslodavac nudi smještaj i prijevoz na posao i s posla. Više o radnom mjestu pročitajte na MojPosao.

Europa 92 je vodeći zastupnik jeans brandova u Hrvatskoj, a s 35 poslovnica i preko 250 zaposlenika bilježe stalan rast poslovanja. Trenutno traže prodavače za nekoliko poslovnica: Zageb, Sv. Nedelja, Zaprešić, Sv. Križ Začretje, Pula, Rijeka, Split, Dubrovnik, Zadar, Slavonski brod. Minimalno šest mjeseci rada u prodaji je uvjet, kao i komunikativnost i ljubav prema modi. Ako ste zainteresirani, prijavite se na oglas do 3. kolovoza.

Registrirajte se već danas za sudjelovanje na Novathon #withPBZ!  Kreirajte najbolje rješenje za još jednostavnije bankarstvo i osvojite 75 tisuća kuna. Doznajte više: https://www.novathon.net/hr/.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa