Traže se radnici diljem Istre i Primorja, odaberite svog poslodavca!

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Kempinski Hotel Adriatic najstarija je europska hotelska grupacija koja vjeruje da su ljudski resursi glavni pokretač stvaranja vrijednosti te predano potiče multikulturalnost u upravljanju ljudima. Razvijena strategija ekspanzije i jedinstven pristup upravljanju ljudima stvara nove prilike u područjima hotelijerstva. Trenutno zapošljavaju kuhara – Demi chefa, a sve informacije o radnom mjestu potražite na portalu MojPosao.

Atlantic Grupa je inspirativna kompanija ljudi koji posluju i vole raditi u inspirativnom društvu. Osnovana prije 25 godina, kompanija je od lokalnog distributera prerasla u uspješnu multinacionalnu grupaciju s predstavništvom u 12 zemalja, 19 proizvodnih pogona, preko 20 jedinstvenih brendova i 5.400. zaposlenika. Trenutno imate priliku pridružiti se Atlanticovoj prodajnoj posadi na obali na poziciji unapređivača prodaje. Rok prijave je 25. svibnja!

Tvornica laboratorijskog stakla Duran iz Pule zapošljava alatničara – tokara sa iskustvom rada u struci. Potrebne kvalifikacije: KV/SSS, tokar ili strojobravar. Posao će biti vezan uz izradu i održavanje strojnih dijelova i kalupa za proizvodnju staklenih artikala. Prijavite se na oglas do 2. lipnja.

Aminess hotels & campsites u potrazi su za odgovornom i pouzdanom osobom, s iskustvom u području računovodstva, koja je spremna preuzeti funkciju knjigovođe - kontera. Opis posla uključuje obračun troškova, analizu, kontrolu i raspored po mjestima troška, praćenje stanja obveza i potraživanja, izradu izvještaja po zahtjevima uprave i druge knjigovodstvene poslove. Ostale detalje, poput potrebnih kompetencija i roka za prijavu potražite u oglasu na MojPosao.

Tražite posao koji će vam omogućiti rad u tehnološko naprednom okruženju? Za vas je u tom slučaju oglas za poziciju manipulant – viličarist. Traži se šest izvršitelja, a glavno zaduženje se odnosi na pravovremenu dostupnost sirovina i materijala na strojevima u proizvodnji te osiguravanje ispravnosti stanja zalihe skladišta. Svoju prijavu možete poslati do 1. lipnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa