Pogledajte raskošnu vilu bivšeg ministra iz Istre

0
Foto: Večernji list
Foto: Večernji list

Proveli smo savršen vikend, uživali uz predivan kamin, spavali na izuzetno udobnom, velikom krevetu s pogledom na Istru, plivali u bazenu s pogledom od 270 stupnjeva. Uživao sam svaki trenutak boravka u vili i oko nje. To je jedno od najboljih mjesta koje sam ikad vidio. Lokacija i pogled oduzimaju dah. Jedini je problem što nismo mogli ostati dulje..., ostavio je zadovoljni gost Zdenko svoje dojmove na stranici kuće za odmor Villa Vista u istarskom selu Zamask, piše Večernji list.

Raskošna vila za šestero od 250 četvornih metara, s bazenom od 60 kvadrata i parkiralištem za četiri automobila, dotjerana do zadnjeg detalja, odnedavno je u ponudi istarskog turizma, a spomenuti gospodin Zdenko jedan je od prvih gostiju. Kuća zasigurno pripada među najljepše od onog što u tom segmentu nudi domaći turizam, a to i ne čudi jer interijer potpisuje dizajner poznat po kreativnosti, Boris Ružić. Vila u istarskom seocetu središnje Istre, nedaleko od Pazina, nije njegov prvi uradak, a javnost ga je upoznala i kao organizatora bajkovitih evenata. Jedan od njih je, recimo, vjenčanje Severine i Igora, donosi Večernji list.

No Villu Vistu od svih kuća za odmor u našem turizmu izdvaja i ime vlasnika, i samog poznatog po perfekcionističkom pristupu onome čega se prihvati. A turizma se prvi ministar turizma u vladi Zorana Milanovića Veljko Ostojić prihvatio davno. Vodio je velike turističke firme, od 1995. do 2000. bio je direktor Turističke zajednice Istarske županije, u vladi Ivice Račana kratko je obnašao funkciju zamjenika ministrice turizma Pave Župan Rusković (dok IDS nije napustio Vladu), nakon ostavke u Milanovićevoj vladi zbog afere sa zemljištem u Balama vodio je Karismu Hotels Adriatic (zajednička tvrtka Karisma Resort Internationala iz Meksika, Agrokora i TUI Travela), a trenutačno je direktor Agrolagune, donosi Večernji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa