Poslodavci nude odličnu priliku za sezonske i stalne poslove!

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Eko Farma na Krku zapošljava farmera – poljoprivrednog djelatnika za rad na eko farmi. Posao uključuje uzgoj i brigu oko voća i povrća svih vrsta, uzgoj i brigu oko peradi, koza, ovaca i svinja. Potrebno je iskustvo u ratarskim poslovima, ljubav prema poljoprivredi te dobra fizička kondicija i spremnost za rad.

Jadran Galenski laboratorij, tvrtka koja već 25 godina uspješno raste, zapošljava specijalista operativnih registracija.  Svrha radnog mjesta je osiguravanje dobivanja odobrenja, u skladu s planom registracija, te s ciljem pravovremene dostupnosti i održivosti proizvoda na tržištu. Poslodavac očekuje visoku stručnu spremu, odlično poznavanje engleskog jezika te analitičnost, organiziranost i samoinicijativnost.

Tuber Forum, restoran u Medulinu, zapošljava na nekoliko pozicija: pomoćni radnik u kuhinji (plaća je od 4.000 do 7.000 kn), kuhar (plaća je od 10.000 do 20.000 kn), konobar (plaća je od 4.000 do 8.000 kn), pizza majstor (plaća je od 5.000 od 10.000 kn) te dječji animator (plaća je od 2.000 do 5.000 kn). Na sve oglase možete se prijaviti do 4. travnja.

Ljekarne PrimaPharme traže više izvršitelja za radno mjesto magistra farmacije u sljedećim mjestima: Pula, Strahoninec, Zlatar, Josipdol, Donji Lapac. Uvjeti su visoka stručna sprema (farmaceutski fakultet), položen stručni ispit i odobrenje za samostalan rad. Prijavite se na oglas do 7. travnja.

LIDL zapošljava sezonske radnike diljem Jadranske obale. Riječ je o radu na blagajni, slaganju robe, punjenju polica i usluživanju kupaca. Za kandidate koji ne žive u gradu za koji se prijavljuju poslodavac plaća lokalni prijevoz, smještaj, dva puta plaćen put kući kao i dnevnice za cijelo vrijeme boravaka u mjestu rada. Nakon uspješno odrađene sezone postoji mogućnost rada u sljedećoj sezoni ili trajnog zapošljavanja. Prijavite se na oglas do 9. travnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa