Udruzi za cerebralnu paralizu uručen ček vrijedan 30 tisuća kuna

0

U pulskom hotelu Park Plaza Histria 23. prosinca pulski gradonačelnik Boris Miletić zajedno s direktoricom marketinga i prodaje Arenaturista Manuelom Kraljević i inicijatorom projekta „Božić u INK“ Danielom Sponzom uručio ček ravnateljici Udruge za cerebralnu paralizu Istarske županije Loreni Lazarić Stefanović.

Riječ je o donaciji u iznosu od 30 tisuća kuna, a sredstva su prikupljena na nedavno održanom humanitarnom gala koncertu u Istarskom narodnom kazalištu na kojemu je nastupila popularna Vanna.

„Ovo je zaista jedna lijepa tradicija koja iz godine u godinu pomaže onima kojima je pomoć potrebna i Pula je ponovno pokazala svoju humanost. Drago mi je što će ova donacija pomoći u vašem radu i želim se zahvaliti svima koji su pomogli da ova hvalevrijedna akcija i uspije. Pula je grad koji dugi niz godina njeguje filantropiju i ponosan sam na sve naše sugrađane koji nesebično pomažu najpotrebitijima“, kazao je Miletić.

Zahvalu svima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji uputila je i ravnateljica Udruge za cerebralnu paralizu Istarske županije Lorena Lazarić Stefanović koja je kazala kako će se sredstva iskoristiti za opremanje prostora u kojemu djeluju u Rojcu. Udruga za cerebralnu paralizu Istarske županije postoji već 12 godina te broji 60 članova, pretežito djece koji u sklopu rada Udruge polaze brojne radionice, likovnu, literalnu i kazališnu, pa su i ovom prigodom članovi udruge pročitali i nekoliko autorskih pjesama.  

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa