Direktor Kampa Lanterna Viktor Žužić dobitnik Hrvatske turističke nagrade za životno djelo

0
Veljko Ostojić, Viktor Žužić i Niko Bulić
Veljko Ostojić, Viktor Žužić i Niko Bulić

Na svečanoj sjednici Sabora Hrvatske turističke zajednice koja je održana 5. srpnja u zagrebačkoj Staroj gradskoj vijećnici i kojom je svečano obilježeno 20 godina djelovanja ove institucije, dodijeljena su priznanja najuspješnijim turističkim djelatnicima. Jedno od najprestižnijih priznanja, Hrvatska turistička nagrada za životno djelo, dodijeljena je Viktoru Žužiću, dugogodišnjem direktoru porečkog kampa Lanterna kojim upravlja tvrtka Valamar, a u vlasništvu je Riviera Adrije, najveće hrvatske turističke tvrtke.

"Vrlo sam ponosan, zahvalan i ugodno iznenađen dodjelom hrvatske turističke nagrade za životno djelo. Posebno mi je drago što je moj rad i uspjeh s mnogobrojnim suradnicima u kampu Lanterna, prepoznat i ovom prestižnom nagradom zaokružen. Nagradu doživljavam kao priznanje za svoj dosadašnji rad, ali ništa manje kao obavezu da dalje sa svojim suradnicima maksimalno radim na pronalaženju kvalitetnijih rješenja u pružanju usluga gostima", rekao nam je Žužić.

Osvrćući se na svoj gotovo 40-godišnji rad u turizmu u kojem je prošao doista sve radeći poslove od recepcionara pa do direktora, Žužić je dodao i da je ponosan što je svojim sudjelovanjem pridonio razvoju kampa Lanterna i njegovog pozicioniranja u jedan od najboljih kampova u ovom dijelu Europe, što potvrđuju i brojna međunarodna priznanja koja je ova Valamarova kamping perjanica do sada osvojila. Istaknimo samo da je kamp Lanterna već drugu godinu zaredom nositelj prestižne oznake kvalitete "Superplatz", koju svake godine nakon obimnog testiranja samo najboljim europskim kampovima dodjeljuje najveći njemački auto klub ADAC.

Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o. vodeća je hrvatska tvrtka za upravljanje u turizmu

Grupacija Valamar najveća je turistička grupa u Hrvatskoj, s ukupno 10 posto kategoriziranih hrvatskih smještajnih kapaciteta. Čine je ugledne hrvatske turističke tvrtke: Riviera Adria d.d. iz Poreča, po prihodima i kapacitetima najveća turistička tvrtka u Hrvatskoj, nastala 2011. godine spajanjem trgovačkih društava Riviera Poreč, Rabac i Zlatni otok iz Krka; zatim Dubrovnik-Babin kuk d.d. iz Dubrovnika, Puntižela d.o.o. iz Pule, Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o., Valamar poslovni razvoj d.o.o., Valamar Adria holding d.d. - glavna holding tvrtka grupacije čija je dionica jedna od najtrgovanijih na Zagrebačkoj burzi - i konačno, Valamar grupa d.d., krovno društvo grupacije.

Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o. vodeća je hrvatska tvrtka za upravljanje u turizmu. Upravlja poslovanjem 40 objekata na jadranskoj obali, uglavnom obiteljskim proizvodima sa četiri i tri zvjezdice, odnosno sa 23 hotela, osam apartmanskih naselja i devet kampova u Istri, Dubrovniku te na otocima Krku i Pagu.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ODGOJITELJ/ODGOJITELJICA ZA RAD S DJECOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VANJSKI RADNIK/VANJSKA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ZAŠTITAR/ZAŠTITARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA