Lijepa Ivana: Pleše oko šipke, pjeva i živi u Poreču

0
Ivana Isabella Grdić (24) bivša je sudionica showa 'Ljubav je na selu' (foto: 24sata/K. Gradecki)
Ivana Isabella Grdić (24) bivša je sudionica showa 'Ljubav je na selu' (foto: 24sata/K. Gradecki)

One su atraktivne, skandalozne, vole reality showove i grade pjevačku karijeru. Ivana Isabella Grdić (24) bivša je sudionica showa 'Ljubav je na selu'. Vukovarka se plesom oko šipke bavi sedam godina, a sad je krenula u solo glazbene vode., piše 24sata.

- Glazbom se bavim odmalena. Pohađala sam osnovnu i srednju školu za klavir i solo pjevanje - kaže Ivana. Jedno vrijeme je imala bend Marias, a sad ima pjesmu 'Lutka' koja ima 3172 pregleda. Živi u Poreču gdje radi za hotelsku kompaniju. Iako se Isabella nakon showa ‘Ljubav je na selu’ htjela posvetiti poslu i biti solo, ‘naletjela’ je na stranca s kojim je godinu i pol u vezi.

Pjevačica Natasha Moskwa (30), bivša žena nećaka hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, kraljica je partyja.


- Dugo radim na karijeri. Imala sam uspona i padova. Mnogo puta sam bila razočarana i odustajala. Često nisam vidjela smisao, ali sad kad su mi djeca već odrasla, posvetit ću se glazbenoj karijeri - kaže Natasha.

Isabella Kim Popović (25), kći pjevača Danijela Popovića (61), također se 'probija' na glazbenu scenu. Isabella se 2010. natjecala u showu 'Hrvatska traži zvijezdu', a pjevanju se vratila nakon šest godina.

Folk pjevačica Morena Marjanović (28) jedina je žena koja vozi taksi u Malom Lošinju. S nevjenčanim suprugom Manuellom Currijem (40) bavi se luksuznim turizmom, a imaju i kćer Nayu (7).


- Moja glazba nije samo folk. Niti turbofolk, narodnjak ili zabavnjak. To je sve u jednom - kaže Morena. Dodaje kako voli raditi kvalitetnu glazbu te želi pokoriti hrvatsko tržište i cijelu regiju.

Slađana Petrušić (33), starleta koju je prije 15-ak godina u svojoj emisiji otkrio pokojni Željko Malnar, posvetila se glazbenoj karijeri 2015. Nastupala je po klubovima diljem regije, a novi singl joj je ‘Skandalozno dobar’ koji ima 89.515 pregleda, donosi 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa