baby lasagna u hotelu nakon finala:

'Neće mi nikakav žiri dolaziti na koncerte, nego publika'

0
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Nakon što se iz Malmö Arene u noći na nedjelju vratio u hotel, Baby Lasagna o ukusu žirija nije želio raspredati, ali iskoristio je priliku da se zahvali svima koji su navijali za njegovu pjesmu "Rim Tim Tagi Dim".

"Dragi ljudi, hvala do neba, hvala od srca. Ispunili ste me velikom srećom i ponosom. Čuo sam da je skoro cijela Hrvatska gledala naš nastup na Eurosongu", izjavio je pa otkrio i što misli o novom eurovizijskom pobjedniku, Švicarcu Nemu.

"Nemo je uz žiri imao i veliku podršku publike i to s razlogom. Pjesma mu je fantastična, mislim da je zaslužio pobjedu", rekao je Baby Lasagna.

 

"Iznenađen sam koliko sam sretan. Mislio sam da ću biti tužniji, kao izgubili smo, ali nisam uopće tužan, baš sam sretan", dodao je Lasagna, koji je u hotel došao umoran, ali zadovoljan.

"Na eurovizijskoj pozornici je bilo super i baš mi je drago što smo se, nakon svega, svi mi u timu složili da smo dali stvarno najbolje od sebe. Mi bolje u ovom trenutku nismo mogli. Nismo ništa fulali, sve je bilo napravljeno točno onako kako smo zamislili, kako je trebalo biti. Nećemo sad leći s mislima "možda bi bilo bolje da smo ono onako napravili". Ne, napravili smo najbolje", ističe Baby Lasagna, kojeg su pitali kako komentira glasove žirija koji su Švicarcu osigurali nedostižnu prednost.

"Meni je drago zbog glasova publike. Ja sam i ranije govorio: "Neće ti nikakav žiri dolaziti na koncerte, nego publika". Ukratko, sretan sam i zadovoljan. Bilo je super, bilo je napeto, drago mi je da smo završili drugi. Naravno, bilo bi mi draže da smo završili prvi. Mislim da smo dali sve od sebe i da je publika pokazala da smo učinili ipak nešto dobro. Mislim da se možemo ponositi ovim drugim mjestom. Ja se njime ponosim".

Novinare je zanimalo hoće li Baby Lasagna nekome posvetiti svoj eurovizijski nastup.

"Kome bih posvetio svoje drugo mjesto na Eurosongu? Ne znam, nemam pojma, ne znam stvarno može li se drugo mjesto uopće ikome posvećivati", rekao je 28-godišnji istarski glazbenik, otkrivši koji su mu daljnji planovi.

"Cijelo ljeto ćemo imati koncerte, radit ću na novim pjesmama, snimati spotove, objaviti album za koji se nadam da će pod nazivom "Demons and Mosquitos" izaći početkom jeseni. U svakom slučaju, i dalje se namjeravam baviti glazbom. Jedan od nastupa koji me čeka je i onaj na Sea Staru u mom Umagu, čemu se baš jako veselim. Ali iskreno, ja se veselim svim budućim nastupima, veselim se susretima s publikom". (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa