Zapošljavaju Valamar, Rockwool Adriatic, TDR...

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Laguna Novigrad posluje na tržištu pod krovnim brendom Aminess hotels&campsites. Trenutno zapošljavaju više kandidata na poziciju pripravnika u hotelskim operacijama (m/ž). Za obavljanje posla potrebna je VSS (prednost će imati kandidati ekonomskog ili hotelijersko-turističkog usmjerenja), aktivno poznavanje dva svjetska jezika, razvijene komunikacijske vještine te poznavanje rada na računalu. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 5. prosinca.

Valamar Riviera vodeća je turistička kompanija u Hrvatskoj koja posluje na atraktivnim lokacijama diljem Jadrana. U potrazi su za kandidatima koji će se pridružiti marketinškom timu na poziciji IT analitičar u odjelu CRM – a (m/ž). Od kandidata se očekuje VŠS/VSS informatičkog usmjerenja, relevantno radno iskustvo, sposobnost usvajanja novih znanja te analitičko razmišljanje. Poslodavac osigurava rad u poticajnom okruženju i različite oblike nagrađivanja i usavršavanja. Rok prijave: 4. prosinac.

Weber, dio grupe Saint-Gobain vodeći je svjetski proizvođač fasadnih materijala i ljepila za keramiku. Trenutno zapošljavaju 2 izvršitelja na poziciji prodajnog predstavnika (m/ž). Od kandidata se očekuje radno iskustvo u terenskoj prodaji, poznavanje terena (Istra, odnosno sjeverozapadna Hrvatska), izražene prodajne, prezentacijske i komunikacijske vještine te vozačka dozvola B kategorije. Osigurana su stimulativna primanja, službeni automobil i dodatne edukacije. Na oglas se možete prijaviti do 29. studenog.

Tvrtka ROCKWOOL Adriatic zapošljava kandidata na poziciji voditelja održavanja (m/ž). Glavne odgovornosti budućeg zaposlenika bit će vođenje, organiziranje i koordinacija preventivnog održavanja, usluga održavanja na cjelokupnom području tvornice te djelatnosti skladišta rezervnih dijelova. Idealan kandidat posjeduje VŠS ili VSS inženjerskog smjera, poznaje engleski jezik i ima razvijene računalne vještine. Ako ste zainteresirani, svakako se prijavite na oglas do 1. prosinca.

British American Tobacco & TDR, vodeća tvrtka za proizvodnju duhana zapošljava osobu na poziciji Corporate Tax Manager (m/f). Potrebno je visoko obrazovanje, radno iskustvo, razumijevanje i poznavanje važnih financijskih alata i sustava. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 29. studenog putem linka za prijavu na MojPosao.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa