Pazin: 36-godišnjak s područja Ogulina krao bakrenu žicu s telefonskih stupova

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Pazinska je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila osnove sumnje da je 36-godišnjak s područja Đulovca počinio osam kaznenih djela krađe.

Naime, policajci su u četvrtak, 7. lipnja, kod čvora Cerovlje zaustavili  Ford, daruvarskih tablica, kojim je upravljao 36-godišnji muškarac. U vozilu se nalazila veća količina bakrene žice te je zbog sumnje da se radi o žici koja je ukradena s telefonskih stupova, 36-godišnjak uhićen i doveden u prostorije policijske postaje.

Istraživanjem je utvrđeno kako je muškarac od 28. travnja do 7. lipnja u osam navrata ukrao bakrenu žicu sa telefonskih stupova, od čega je šest krađa počinio na području Cerovlja, a dvije na području Kanfanara.

Nakon što bi vozilom došao do željezničke pruge, muškarac je prikladnim predmetom skidao žicu sa telefonskih stupova, čime je tvrtku iz Ogulina oštetio za više desetaka tisuća kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 36-godišnjak je u četvrtak u večernjim satima priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa