Pula u četvrtak obilježava Europski dan parkova

0

 

Kako je zelenilo sve značajnije u ljudskom životu, a parkovi zelena pluća, ali i ponos naših gradova zbog njih i njihove vrijednosti i važnosti postoji i Europski dan parkova koji se slavi sutra, 24. svibnja. Povodom istog TZ Pule i Pula Herculanea organiziraju niz prigodnih sadržaja u pulskim parkovima koji će se dogoditi u četvrtak u poslijepodnevnim satima.

Naime, u današnje doba užurbanog života i stresa neophodan je prisniji dodir s prirodom pa je tendencija parkove prezentirat kao atraktivne lokacije za provođenje raznovrsnih aktivnosti u prirodnom okruženju. Tako će program započeti u 17,30 sati u Parku Franje Josipa I ekološkom predstavom i druženjem s najmlađima, a nastaviti će se u parku Valerija kroz pjesmu i ples OŠ Tone Peruško.

U Titovom parku svi prolaznici i zainteresirani moći će zaplesati sambu pod stručnim vodstvom dok će pravi užitak biti ispijanje kave uz zvuke električne gitare i bubnjeva u Parku Petra Krešimira IV. Program će završiti rekreacijom u Parku grada Graza uz sve popularniju zumbu negdje oko 20, 30 sati. Herculanea i TZ Pule pozivaju sve zainteresirane da se pridruže programu u nadi da će i lijepo vremene pridonijeti dobroj posjeti i prijemu kod građana.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa