Miljenić, Bajić i Hrvatin u Puli: Došli po informacije iz prve ruke

16.04.2012 - 13:04
Aleksandar Puh, Orsat Miljenić, Mladen Bajić i Branko Hrvatin
Aleksandar Puh, Orsat Miljenić, Mladen Bajić i Branko Hrvatin

Ministar pravosuđa Orsat Miljenić 16. travnja u Puli je održao radni sastanak s predsjednicima svih općinskih i prekršajnih sudova u Istri i s predsjednicima općinskih državnih odvjetništava.

„Došao sam vidjeti sva pravosudna tijela u Istri, ne samo sudove, već i državno odvjetništvo, pulski zatvor i ovo gradilište, a potom ću obići i kaznionicu u Valturi“, izjavio je ministar Miljenić nakon što je u Puli razgledao gradilište nove zgrade Općinskog i Županijskog državnog odvjetništva koja se gradi iz zajma Svjetske banke za potporu hrvatskom pravosuđu. Nova će zgrada u Rovinjskoj ulici biti gotova za oko godinu dana.

Boravak ministra Miljenića u Puli dio je njegova obilaska cijele Hrvatske. „Želimo na terenu vidjeti na čemu se radi i gdje Ministarstvo može pomoći. Želimo dobiti uvid i povratnu informaciju na terenu, iz prve ruke“, izjavio je Miljenić izrazivši zadovoljstvo radovima na novoj zgradi.

„Jako se dobro osjećam u Puli i rado ću, ako bude potrebe, opet doći“, zaključio je ministar Miljenić.

Uz njega je u Puli bila visoka delegacija, glavni državni odvjetnik Mladen Bajić i predsjednik Vrhovnog suda Branko Hrvatin, a gradilište su obišli u društvu općinskog državnog odvjetnika Aleksandra Puha, predsjednika Županijskog suda u Puli Iztoka Krbeca te predsjednice Županijskog državnog odvjetništva Mirjane Jelenić. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Radovi na novoj zgradi Općinskog i Županijskog državnog odvjetništva su u punom jeku
Radovi na novoj zgradi Općinskog i Županijskog državnog odvjetništva su u punom jeku

Tweet

Posljednje novosti