Forum mladih SDP-a Pule posjetio pulsko prihvatilište za beskućnike

0

Forum Mladih SDP-a Pule, posjetio je u subotu 7. travnja novootvoreno prihvatilište za beskućnike Centra za pomoć i njegu u Valturskoj ulici u Puli te tom prigodom donirao odjeću i hranu za potrebe štićenika.

Forumaši su donirali odjeću i konzerviranu hranu za osmero štićenika prihvatilišta dok je ostatak doniran za potrebe Gradskog društva Crvenog križa. U akciju prikupljanja odjeće uključili su se Forumi mladih SDP-a širom Istarske županije. Posjeta je prošla u ugodnom razgovoru sa štićenicima i osobljem Centra, a bila je to i prilika za goste da se upoznaju s radom i trenutačnom situacijom u kojoj se nalazi novootvoreni Centar.

Forumaši su ostali pomalo iznenađeni činjenicom da još nema ormara u kojima bi se čuvala donirana odjeća i stvari štićenika, pa se predsjednik pulskih forumaša Goran Rukljač obvezao pomoći prihvatilištu u nabavci kako ormara tako i računala, koje je ravnateljica pulskog Crvenog križa Nevija Srdoč navela kao prijeko potrebnim za unapređenje djelovanja samog Centra.

Mladi SDP-ovci stoje na usluzi Gradskom društvu Crvenog križa i u daljnjim humanitarnim akcijama u Gradu Puli.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa