Jakovčić negira da je imao veze s otkazom Angeleskog

0
Zoran Angeleski ispred gradske palače u Puli.
Zoran Angeleski ispred gradske palače u Puli.

Budući da su se proteklih mjeseci u Istri „pogasila“ sva dopisništva hrvatskih medija, novinari su na županovoj presici htjeli čuti i njegov komentar. Jakovčić je kazao kako mu se proteklih dana spočitava da je imao nešto s otkazom u „jednom istarskom mediju“, što je, jasno je kazao, „neistina i laž“.
„Stoga mi je teško komentirati stanje u medijima, iako mi je žao što se dopisništva gase. Time su građani Istre zakinuti za prave informacije u tim medijima, kao uostalom i čitatelji u ostatku Hrvatske jer se u Istri štošta događa“, rekao je i dodao da mu je, kao osobi koja prati medije to žao, ali da je takva ekonomska situacija.

„Mi smo njegovali dobre odnose sa svim medijima, ali oni su privatni te je to isključivo stvar vlasnika. Ja se ne mogu i ne želim miješati, da ne bi bilo: Jakovčić se miješa u medije“, naglasio je župan. Kazao je i kako je tu riječ o svojevrsnoj centralizaciji, centralizaciji medija, a da se on kao političar zalaže za onu političku centralizaciju koja je, po njemu, puno važnija. (Paola Albertini)

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa