Pobješnjeli Puležan palicom udarao po autu i vozaču

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Ulicom Marsovog polja u Puli, 14. ožujka oko 5,45 sati, 57- godišnji muškarac je upravljao Seatom pulskih tablica. U jednom trenutku iza njega se pojavio Ford, također s pulskim tablicama, kojim je upravljao 33-godišnjak iz Pule.

Budući je Puležan vozio s dugim svijetlima na Fordu, 57-godišnjak mu je kroz prozor pokazao znak prstima kako bi mu ukazao da ga svijetla zasljepljuju te da mu smetaju prilikom vožnje. Tada je mlađi muškarac pretekao Seat i naglo skrenuo u desnu traku i pri čemu je okrznuo Seat, a nakon toga je svoj Ford zaustavio tako da je blokirao cestu, pa se vozač Seata zaustavio.

Puljanin je tada iz automobila izvadio teleskopsku palicu te je prišao Seatu i udario prvo 57-godišnjaka, a nakon toga i razbio staklo na automobilu.
Prestrašeni 57-godišnjak je pobjegao s mjesta događaja i obavijestio policiju.

Radi osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari, protiv 33-godišnjeg Puljanina slijedi podnošenje kaznene prijave u redovnom postupku, a radi počinjenja prekršaja iz Zakona o oružju i Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv muškaraca slijedi podnošenje optužnog prijedloga, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa