Lara Demarin iz Pule u drugoj sezoni The Voicea

0
Lara Demarin
Lara Demarin

Lara Demarin iz Pule za sada je jedina iz Istre u drugoj sezoni glazbenog showa The Voice, koji se svake subote emitira na HTV-u. Laru su u svom timu željeli Ivan Dečak i Tony Cetinski, a ona je za mentora odabrala Tonya.    

Ova 19-godišnja studentica fizioterapije iz Pule, istarskoj publici je poznata kao jedna od pobjednica Malog velikog mikrofona u Buzetu. Vrlo je nadarena pa osim što pjeva, Lara pleše, te svira gitaru i klavir. Vidi se u glazbi, a uzori su joj Beyonce i Jessie J. Oduševljena je i scenskim nastupima velikih zvijezda. Glazbeno usmjerenje zahvaljuje majci, profesorici glazbe.

Dolazi iz glazbeničke obitelji. Majka joj je profesorica klavira i poticala ju je na bavljenje glazbom. Pohađala je osnovnu glazbenu školu, privatne sate solo pjevanja, a pjevala je i u vokalnim skupinama. Nastupala je na festivalima, a imala je i bend. Na The Voice se prijavila radi stjecanja iskustva i rada s profesionalcima, iako priznaje da su je kamere odbijale. Želi se zabaviti i ostvariti svoje „gušte“. Umjetnička je duša, piše i pjesme na engleskom jeziku, crta, a prije je izrađivala i nakit.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa