Franka Batelić otputovala u Ameriku

0
Franka se od Hrvatske oprostila koncertom u rodnom Labinu.
Franka se od Hrvatske oprostila koncertom u rodnom Labinu.

Franka Batelić je jučer otputovala u Ameriku, gdje će provesti tri studentska semestra na Berkleeju te je za sada na kratko odustala od Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, piše tportal.
'Znala sam da mi nešto nedostaje i da mogu više, a kap koja je prelila čašu bilo je moje nezadovoljstvo ekonomijom. U veljači sam otišla na audiciju, otpjevala talijansku pjesmu 'Come saprei', meni jako dragu… Poslije sam na istom kauču gdje sam napisala tekst za 'On Fire' otvorila e-mail u kojem je pisalo da sam primljena na Berklee. Mojoj sreći nije bilo kraja', rekla je Franka nedavno za Story.
Franki će svi nedostajati, a morat će svoju vezu s Lukom Tomašem održavati na daljinu. 'Veze na daljinu teška su stvar. No ako je ljubav dovoljno jaka, sve se može ostvariti', rekla je Franka te se oprostila od Hrvatske koncertom u rodnom Labinu.
Za kraj nam je poručila kako se nada da će u Bostonu otkriti sve što želi od glazbe te će se vratiti svojim fanovima s još više znanja i iskustva i s novim pjesmama.
'Zapravo, i nije baš da ću nestati s hrvatske scene! Vrlo brzo izlazi moja nova pjesma, a pred Božić i singl kojemu se jako, jako veselim. Mogla bi reći da će to biti moja najzrelija i meni najbolja pjesma koju sam otpjevala do sada!' (Foto: Roberto Matković)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ICA

Do: 30.06.2022.

LABIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KOZMETIČAR/KA - WELLNESS TERAPEUT/KINJA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA