Djedu Mrazu priređen doček u Zračnoj luci Pula

0
Djed Mraz i Pulske mažoretkinje u Zračnoj luci Pula
Djed Mraz i Pulske mažoretkinje u Zračnoj luci Pula

Zračna luka Pula organizirala je 22. prosinca doček Djeda Mraza koji je stigao „posebnim letom“ Air Pannonia donijevši najmlađima brojne darove. Dolazak zrakoplova s Djeda Mrazom bio je planiran u 18 sati, ali je zbog velike snježne mećave na putu sa Sjevernog pola slijetanje kasnilo petnaest minuta. Kada je Djed Mraz napokon došao, mališani su veselo i sretno dočekali, a vatrogasna služba Zračne luke Pula pripremila mu je poseban vodeni pozdrav i dobrodošlicu.

Djed Mraz je u pratnji Pulskih mažoretkinja podijelio brojne darove za djecu predškolskog i školskog uzrasta, na njihovo, ali i oduševljenje njihovih roditelja. Dok su mnogobrojna djeca uživala u njegovom društvu, roditelji, ali i prisutni gosti, družili su se uz besplatne krofnice i kuhano vino u glavnom holu putničke zgrade. Program dočeka Djeda Mraza i podjele darova uz pomoć Pulskih mažoretkinja trajao je do 20 sati.

„Ova je manifestacija imala samo jedan cilj, a to je razveseliti naše najmlađe. Sve osobe uključene u organizaciju ove manifestacije, ali i roditelji djece, složili su se da smo uvelike ostvarili svoj cilj, jer sam pogled na sreću i osmijehe na dječjim licima  tijekom cijelog programa, za nas su bili neprocjenjivi“, poručuju iz Zračne luke Pula.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa