IDS pobjednik na izborima za mjesne odbore u Ližnjanu

0
Nositelji liste za MO Ližnjan
Nositelji liste za MO Ližnjan

IDS Ližnjan pobjednik je na izborima za Vijeća mjesnih odbora Općine Ližnjan, pokazuju službeni podaci Izbornog povjerenstva za izbor članova Vijeća mjesnih odbora Općine Ližnjan.

Izbori su provedeni 11. Listopada, a IDS se zajedno s Laburistima i Istarskom strankom umirovljenika kandidirao u svih 5 mjesnih odbora te osvojio ukupno 13 od 25 vijećničkih mjesta.

Predsjednik Općinske podružnice IDS-a Ližnjan Saša Škrinjar izrazio je zadovoljstvo rezultatima izbora, kazavši da je snaga IDS-a da aktivno i kontinuirano radi na čitavom području Općine Ližnjan te da u svakom mjesnom odboru može kandidirati kvalitetne i sposobne ljude.

- Želim se zahvaliti svim mještanima naše općine na ukazanom povjerenju, kazao je Škrinjar istaknuvši da će „ližnjanski IDS svojim radom nastojati popraviti i održati kvalitetnu sliku našeg kraja“.

Čestitao je svim budućim vijećnicima u svim mjesnim odborima ”sa željom da svojim daljnjim angažmanom rade na dobrobiti svojih sumještana bez obzira na pripadnost političkim strankama te da im boljitak svog mjesta i svojih sumještana budu na prvom mjestu”.

Predsjednik IDS-a Ližnjana naglasio je da će vijećnici IDS-a, Laburista i Istarske stranke umirovljenika raditi kao tim koji će zajedno sa svim mještanima raditi kako bi općinu učinili još boljim mjestom za život.

- Spremni smo raditi zajedno sa svim mještanima, a ukazano povjerenje daje nam dodatni poticaj da ustrajemo u borbi za bolji Ližnjan.  Rezultati ovih izbora jasno i nedvojbeno govore da mještani općine Ližnjana žele alternativu i da nisu zadovoljni sa stanjem u kojemu se nalazi naša općina, zaključio je Škrinjar.

Prema objavljenim rezultatima, IDS je osvojio većinu mandata u MO Ližnjan, MO Jadreški i MO Muntić. U MO Šišan-Sissano, IDS je osvojio 108 glasova, dva manje od liste SDP-a koja je osvojila 110 glasova, dok u MO Valtura, nezavisna lista Meri Smoljan osvojila je 3 mjesta, a IDS 2 s 14 glasova manje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa