Nijemac zlostavljao suprugu i djecu u medulinskom kampu

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim njemačkim državljaninom i utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo tjelesna ozljeda i četiri kaznena djela povreda djetetovih prava, izvijestila je istarska policija.

Muškarca se sumnjiči da je 12. kolovoza od 00.30 do 4 sata, u kampu na području Medulina, pod utjecajem alkohola, prvo verbalno, a potom i fizički napao svoju 32-godišnju suprugu, također njemačku državljanku.

Kada ga je dvoje djece pokušalo spriječiti u daljnjem počinjenju kaznenog djela, muškarac je fizički napao i njih te su 32-godišnjakinja i dvoje djece prevezeni u OB Pula radi pružanja liječničke pomoći i utvrđivanja težine ozljeda.

Po dolasku policijskih službenika, 39-godišnjak je odbijao postupati po izdanim upozorenjima i zapovijedima te su nad njim, radi sprječavanja bijega i napada na policijske službenike, primijenjena sredstva prisile. Osumnjičeni je priveden u policijsku postaju, a tijekom kriminalističkog istraživanja, utvrđeno je da je od kolovoza prošle godine, u više navrata verbalno i fizički zlostavljao suprugu, i to pred četvero malodobne djece,  a kada su djeca pokušala pomoći majci, muškarac je, jednom u listopadu prošle godine i sada u Medulinu, napao i njih.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je 12. kolovoza u večernjim satima priveen u pritvorsku jedinicu PU istarske.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa