Mladić iz Poreča u Monseni pokušao ubiti djevojku

0

Rovinjska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila osnovanu sumnju da je 22-godišnjak iz Poreča pokušao ubiti svoju 20-godišnju sugrađanku, izvjestila je istarska policija.

Postupajući po dojavi o pucnjavi na području Monsene, policija je utvrdila kako je jučer u jutarnjim satima, 22-godišnjak upravljao osobnim vozilom Škoda Felicia, pulskih registarskih oznaka, a sa njime su u automobilu bili i 20-godišnjakinja te 24-godišnjak iz Nove Vasi. Za vrijeme vožnje došlo je do svađe između 22-godišnjaka i djevojke, a mladić ju je više puta udario te joj je prijetio kako će je ubiti, pokazujući joj pritom pištolj marke CZ.

Oko 8 sati 22-godišnjak je parkirao Škodu na području Monsene, nakon čega je izašao iz automobila i ispalio hitac u zrak. Trojac se potom spustio na plažu, gdje su mladić i djevojka nastavili svađu, a 22-godišnjak je potom ispalio još hitaca iz pištolja, prvo u smjeru mora, a onda i u smjeru 20-godišnjakinje, koju nije pogodio. U tom trenutku 24-godišnjak mu je oduzeo i sakrio pištolj.

Policijski službenici obavili su očevid na plaži i pronašli oružje iz kojeg je 22-godišnjak pucao, a pretragom vozila i stana kojeg mladić koristi u Poreču pronađeno je nekoliko komada streljiva. U sukobu je 20-godišnjakinja lakše ozlijeđena, a njen napadač će tijekom današnjeg dana biti priveden u Istražni centar Županijskog suda u Puli radi počinjenja kaznenog djela ubojstva u pokušaju.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ICA

Do: 30.06.2022.

LABIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA