Rockwoolov program stipendiranja osvojio nagradu Zlatni indeks 2014.

0
Anđelka Toto Ormuž, voditeljica korporativnih poslova Rockwoola
Anđelka Toto Ormuž, voditeljica korporativnih poslova Rockwoola

Udruga eSTUDENT dodijelila je 20. ožujka nagrade tvrtkama koje su svojim angažmanom najviše utjecale na studentsku zajednicu kroz proteklu godinu. Tvrtka Rockwool Adriatic ove je godine osvojila nagradu Zlatni indeks u kategoriji stipendija za svoj program ''Je li plava boja vaše latice?''.

 ''Povezivanje gospodarskog i obrazovnog sektora upravo je ono što mi godinama promičemo i svojim aktivnostima potvrđujemo. Naše prestižne studentske stipendije samo su jedan od načina na koji tomu doprinosimo i drago nam je da su to studenti prepoznali. Ova nagrada ne pripada samo nama već i svim našim stipendistima i onima koji se na naš natječaj prijavljuju'', rekla je Anđelka Toto Ormuž, voditeljica korporativnih poslova Rockwoola koja je i preuzela nagradu prozvanu studentskim Oskarom.

U posebno svečanoj atmosferi velike čitaonice Hrvatskog državnog arhiva u jakoj konkurenciji 56 poduzeća kroz pet kategorija nagrađeni su još i: Infinium, Pliva Hrvatska, AVL, Lidl Hrvatska, Microsoft, INA, L'Oreal, Nestle, te Zagrebačka banka.

Zlatni indeks, koji se održava petu godinu za redom, projekt je udruge eSTUDENT, u kojem studenti nagrađuju poduzeća koja su pridonijela kvalitetnijem studentskom životu, naobrazbi i stručnom usavršavanju studenata. Aktivnosti poduzeća ocjenjuju studenti, a glavni cilj projekta je poticanje veće uključenosti tvrtki u studentske živote kako bi se podigao standard studiranja.

Najnovija generacija Rockwoolovih stipendista
Najnovija generacija Rockwoolovih stipendista

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa