Azer Gušani prva beba u Istri rođena u novoj godini

0
Šeherazada Gušani i Boris Miletić
Šeherazada Gušani i Boris Miletić

Azer Gušani prva je beba rođena u Istri u 2015. godini, a njega i njegovu mamu Šeherezadu prvog dana nove godine u pulskom je rodilištu posjetio gradonačelnik Pule Boris Miletić. Azer je rođen u 01:10 minuta, težak je 3210 grama i dugačak 50 cm te je šesto dijete u obitelji. Azer je na svijet došao uz asistenciju porodničkog tima kojeg su činili dr. Ivan Grdinić, dr. Mirela Markanović-Mišan, pedijatrica dr. Renata Kmet te primalje Teuta Grdinić i Danica Skitarelić.

Čestitavši na prinovi, pulski gradonačelnik Boris Miletić mami Šeherezadi uručio je ček na simboličnih 2015 kuna, velikog plišanog medu i buket cvijeća.

Voditelj službe ginekologije i opstetricije pulske Opće bolnice Dragan Belci tom je prilikom istaknuo kako je u 2014. godini u pulskoj bolnici rođeno 1399 djece, 743 muške i 656 ženske djece. U odnosu na 2013. godinu zabilježeno je 64 poroda više.

Sanacijska upraviteljica bolnice Irena Hrstić pridružila se blagdanskim čestitkama te je vjerovanja kako će u ovoj godini konačno započeti dugo očekivana izgradnja nove suvremene opće bolnice.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa