U Kući Djeda Mraza u Kašteliru proslavljena Dječja Nova godina

0
U ulici Kuće Djeda Mraza postavljene su kućice s prigodnom božićnom ponudom
U ulici Kuće Djeda Mraza postavljene su kućice s prigodnom božićnom ponudom

Ovogodišnje, četvrto izdanje Kuće Djeda Mraza u Kašteliru ponovno je okupilo veliki broj volontera u nastojanju da mališanima iz cijele regije uljepša ovo blagdansko vrijeme. Kao što je to uobičajeno, Kuća Djeda Mraza je otvorila svoja vrata dan uoči dolaska Svetog Nikole, 5. prosinca.2014. i bit će otvorena do 6. siječnja 2015. kada će dolaskom ''Befane'', dobre starice s velikim nosom, završiti ovogodišnji obimni projekt.

Osim ova dva eventa, u Kući Djeda Mraza je upravo proslavljena Dječja Nova godina uz mađioničara, veselu tombolu, voćni šampanjac i dječji vatromet.

Kuća Djeda Mraza Kaštelir
Kuća Djeda Mraza Kaštelir

Program ovogodišnjeg projekta, Kuća Djeda Mraza u Kašteliru, sadržava 38 raznih događanja kao što su kreativne radionice, prezentacije raznih proizvoda - med, lavanda, medenjaci, mlijeko, marmelada i sl., predstavljanje djeci razumljivih zanimanja i vještina, lutkarske predstave, muziku, zabavu  i ples, priče i jezične radionice, itd.

Preko četrdeset volontera uključilo se u ovogodišnji projekt koji se provodi pod pokroviteljstvom ureda župana Istarske županije, a organizatori su udruga Kreativne kaštelirke - KREKE, Općina i Turistička zajednica Kaštelir-Labinci uz potporu i donacije raznih tvrtki, institucija i građana.

U ulici Kuće Djeda Mraza postavljene su kućice s prigodnom božićnom ponudom, a s obližnjeg trga ove godine vozi Vlakić  Djeda Mraza s kojim je moguće provozati se po mjestu. Kuća Djeda Mraza Kaštelir je i slijedećih dana otvorena od 17,00 do 20,00 sati, a detalje možete vidjeti na Facebook stranici pod istim nazivom. (Tekst: Ester Diklić, foto: Nenad Šimunić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa