Najljepši pulski izlog 2014. godine ima Kerver u Flanatičkoj ulici

0
Proglašenje pobjednika u prostorijama TZ Grada Pule
Proglašenje pobjednika u prostorijama TZ Grada Pule

U prostorijama Turističke zajednice Grada Pule 19. prosinca dodijeljeno je priznanje za „Najljepši izlog grada 2014.“. Izlog trgovine Kerver u Flanatičkoj ulici proglašen je sveukupnim ovogodišnjim pobjednikom, a priznanje za cjelogodišnji trud predstavnicima Kervera uručila je Lidija Musi iz gradskog Upravog odjela za kulturu.

„Kerver je tijekom cijele godine iskazao svoju maštovitost u kreaciji, te se u ukupnom zbroju bodova uvjerljivo plasirao na prvo mjesto. Ipak, treba zahvaliti i ostalim sudionicima koji su također kreirali prekrasne blagdanske izloge. Smatram da se u dvije godine, otkako postoji ovaj izbor za najljepši izlog u gradu, mnogo toga promijenilo i unaprijedilo po pitanju uređenja trgovina. Trgovci u Puli mnogo više vremena i truda ulažu u njihovo osmišljavanje i uređenje, i to ne samo u središtu grada“, zaključila je Sanja Cinkopan Korotaj, direktorica TZ Pule.

Cvjećarnica Arco Iris osvojila je drugo, a trgovina Kraš treće mjesto. Četvrto mjesto podijelili su Muller, Muffin fashion store i Torbica, peto mjesto cvjećarnica Florami, Coin Casa i Undercolors of Benetton, šesto Concenttino i Retro Chik, sedmo Gethaldus, Benetton Kids i Maria WGW, a osmo mjesto Calzedonia, Željezarija Agraria i Vesna Stil.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa