PRVA LIGA RUKOMETAŠA - JUG

Rutinska pobjeda Buzećana za posljednje slavlje ove sezone na svom parketu

0
Rukometaši Buzeta (FOTO: Milivoj Mijošek)
Rukometaši Buzeta (FOTO: Milivoj Mijošek)

Bez većih poteškoća rukometaši Buzeta slavili su i u posljednjoj ovosezonskoj utakmici na svom parketu protiv Hrvatskog Dragovoljca. Od prve minute susreta domaćini su dali do znanja kako će ovo biti njihova večer u kojoj se pobjednički žele zahvaliti svojoj publici na praćenju u ovoj sezoni. S nova dva boda Buzećani su se značajno približili trećoj poziciji na kraju sezone, što bi s obzirom na njihove ambicije bio ponovno veliki uspjeh. 

 

Nakon početnih 5:0 gostujući trener već je u sedmoj minuti susreta bio prisiljen pozvati prvi time-out, no to nije pomoglo momčadi iz Dugog Rata da preokrene tijek susreta. Uglavnom zgodicima Lorenza Nežića domaći rukometaši do 21. minute dodatno povećavaju rezultat (12:4), da bi do poluvremena gosti ipak malo ublažili dotad visoku buzetsku prednost.

U nastavku već prije odlučenog susreta gosti su polovicom poluvremena uspjeli doći do četiri zgoditka zaostatka (21:17 -  44’) no bilo je to sve protiv ponovno vrlo efikasne i čvrste domaće momčadi. U domaćim redovima najefikasniji je bio Lorenzo Nežić sa sedam postignutih pogodaka.(S. Ž.)

Statistika utakmice:

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa