Petsto zaposlenika ispratilo poslovnu godinu na tradicionalnoj Fešti Istraturista

0
Fešta se održala u hotelu Meliá Coral
Fešta se održala u hotelu Meliá Coral

Više od petsto zaposlenika okupilo se 18. prosinca u hotelu Meliá Coral na večeri kojom Istraturist tradicionalno zaključuje poslovnu godinu. Pored novog Direktora Istraturista, Ronalda Korotaja, pozdravnim riječima zaposlenicima su se obratili predstavnici novog vlasnika Istraturista, Davor Luksic, predsjednik Grupacije Lukšić Hrvatska i Neven Staver, jedini član Uprave Plave lagune iz Poreča.

Tijekom službenog dijela večeri tradicionalno su dodijeljene nagrade Uprave. Tako je Ankici Bašić dodijeljena nagrada za najbolju šeficu odjela, Mirjana Dujček, Direktorica kampa Park Umag i Finida proglašena je najboljom direktoricom sezone, dok je najprestižnija nagrada, ona za Izvrsnost dodijeljena Nives Škrlj, Specijalisti programske podrške u Odjelu Informatike, za uspješnu implementaciju novih procesa i poboljšanja rada hotelskog informatičkog sustava.

Ukupno 81 zaposlenik primio je nagrade za jubilarnih 10,15, 20, 25 i 35 godina staža, dok su trojica zaposlenika obilježila 40 godina vjernosti Istraturistu.

Dodijeljen je i niz priznanja najboljim zaposlenicima i partnerima Istraturista u 2014. godini. Povelje za partnerstvo i prijateljstvo dodijeljene su hrvatskom dječjem vrtiću „Duga“ i talijanskom dječjem vrtiću „Girotondo“ iz Umaga za projekt „tko je tko u hotelu“. Posebna zahvala uručena je Predsjedništvu Ogranka umirovljenika Istraturista, koji broji 74 člana.

Povodom 25. jubilarne godišnjice ATP turnira, nagrade za poseban doprinos u održavanju tradicije i razvoja turnira dodijeljene su Dolores Krajcar i Jasminki Vidan, a za 25 godina kontinuiranog rada na turniru zahvalnice su dodijeljene Vedranu Greblu, Slobodanu Kalanju i Loretti Krota. Uz glazbeni program i tombolu, fešta je trajala do ranih jutarnjih sati.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa