IDS Motovuna uručio 3,5 tisuća kuna vrijednu donaciju motovunskoj Osnovnoj školi

0
Donacija je uručena 18. prosinca
Donacija je uručena 18. prosinca

Predstavnici Općinske podružnice IDS-a Motovun, 18. prosinca su uručili donaciju u vidu prijenosnog računala područnoj Osnovnoj školi „Vladimir Nazor“ u Motovunu, čija je vrijednost 3.500,00 kuna.

U ime motovunskog IDS-a, donaciju su uručili predsjednik podružnice Marcelo Kaligari, potpredsjednik Emilio Močibob i član predsjedništva Neven Beletić.

Tom prigodom, predsjednik IDS-a Motovun je istaknuo kako su se „odlučili odreći dijela svojih sredstava kako bi ovaj mjesec darivanja obilježili donacijom područnoj školi V. Nazora u Motovunu“.

Dodao je kako smatra da je „to najmanje što smo mogli učiniti obzirom da prijedlog IDS-a Motovun za izmjenu općinskog proračuna nije izglasan“. Naime, kako su naglasili Močibob i Beletić, IDS Motovun je vijećničkim amandmanom pokušao povećati za 20% dio proračuna namijenjen za učeničke i studentske stipendije. Zaključili su kako je „u lokalnu zajednicu treba znati ulagati, a posebno u obrazovanje“ te su izrazili zabrinutost zbog konstantnog pada broja učenika u područnoj školi u Motovunu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa