Hotel Histria postaje Park Plaza Histria

0
Pokazne sobe Histrije i apartmana Verudele
Pokazne sobe Histrije i apartmana Verudele

Radovi na uređenju apartmanskog naselja i hotela Histria na Verudeli u Puli, u punom su jeku. Naime, Arenaturist, hotelska kompanija iz Pule i Park Plaza Hotels & Resorts, vlasnik i upravitelj luksuznih i lifestyle hotela, započeli su u listopadu novo brendiranje dvaju resort objekata grupacije Arenaturist, jedne od vodećih hotelijerskih tvrtki u Hrvatskoj.

Ukupan iznos investicije je 25 milijuna eura, a kako sam doznala od Manuele Kraljević, direktorice marketinga Arenaturista, radovi idu po planu i očekuje se da će do sredine svibnja biti gotovi.

Prema riječima Kraljević, Hotel Histria tako će postati hotel Park Plaza Histria tj. dio grupacije Park Plaza Hotels & Resorts. U njemu će se obnoviti i moderno namjestiti 233 sobe i 9 suita, renovirat će se kongresni centar s kongresnom dvoranom za 700 sudionika te još tri „meeting“ sale za prijem 20 – 80 sudionika. Novo u ponudi hotela bit će novi spa-wellness centar, koji će sadržavati različite vrsta sauna, prostora za masažne i beauty tretmane, unutrašnji bazen, relax prostore te fitness studiom. Vanjski dio hotela bit će isto hortikulturno preuređen zajedno s plažom, sunčalištem i Yacht lounge bar restoranom. Dizajn interijera i arhitektonska rješenja povjerena su tvrtci Scott Brownrigg iz Londona.

Obnova turističkog naselja Punta Verudela novog naziva Park Plaza Verudela Pula pod kreativnom je palicom domaćih  dizajnera – Studija 92, a uključuje potpunu obnovu 385 apartmana, recepcije, glavnog restorana, te vanjskog bazena s morskom vodom, Kid’s Cluba, shopping zonu, parkinga te hortikulturno uređenje cijelog naselja. Time će novi hotel Histria dobiti pune četiri zvjezdice. (Tekst: Paola Albertini, foto: Arenaturist)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa