Ovog vikenda manifestacija Pula pleše

0
 S konferencije za tisak u prostorijama TZ Pula
S konferencije za tisak u prostorijama TZ Pula

Na konferenciji za medije održanoj 3. rujna u prostorijama TZ Pula predstavljena je manifestacija Pula pleše koja se održava 5. i 6. rujna 2014. godine na Trgu Portarata. Program se počinje u 19.30, a u subotu je na rasporedu i program za najmlađe s početkom u 10.30 sati.

„Već četvrtu godinu zaredom 14 pulskih udruga ima priliku prezentirati svoje plesne vještine i programe pred mnogobrojnom pulskom publikom i turistima“, kazala je direktorica TZ Pule Sanja Cinkopan Korotaj nadodavši kako će ove godine nastupiti preko 300 plesača svih dobnih skupina i plesnih stilova.

U ime Grada Pule nazočne je pozdravila Lidija Musi iz Odjela za kulturu izrazivši zadovoljstvo dugogodišnjom zajedničkom suradnjom Grada, TZ Pule i organizatora projekta Alphere d.o.o. Konstatirala je kako ova i slične manifestacije zaokružuju cjelogodišnji kulturni program grada koji više ne živi samo u sezoni.

Voditeljica projekta Pula pleše Marinela Kolić upoznala je prisutne s programom i navela da će ove godine u programu sudjelovati sljedeći izvođači: Plesni studio Zaro, Studio za klasični balet Rondo, Plesni centar Studio, Breakdance studio AB Original, Društvo Naša djeca Pula, KUD Tasa-Plesni studio Art Dance, DSR RITAMZ, Irish Maiden – irski ples, Sense & Dance, Plesni studio Cool step, Plesni studio Rosso Latino, Plesni studio Infinity, S fitness i Saltatrix. U slučaju kiše manifestacija će se održati u INK Pula.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa